Middagstips!
Idag åt jag en jättegod fiskgryta/soppa som ni måste prova! Busenkel!
3-4 port
Valfri fisk i tärningar, ca 400-500 gram
En liten purjolök
En burk creme fraiche saffran och tomat
Ca 1 dl vatten
salt, peppar
Tärnad tomat
Bryn purjon, salta, peppra. Tillsätt creme fraiche och vatten. Lägg i fisken och låt sjuda ca 10 minuter. Lägg i tomattärningarna. Klart!
Servera med ris eller som soppa (då kan man ha i musslor med skal om man gillar det och ha bröd till så det blir lite matigare)
Kram
3-4 port
Valfri fisk i tärningar, ca 400-500 gram
En liten purjolök
En burk creme fraiche saffran och tomat
Ca 1 dl vatten
salt, peppar
Tärnad tomat
Bryn purjon, salta, peppra. Tillsätt creme fraiche och vatten. Lägg i fisken och låt sjuda ca 10 minuter. Lägg i tomattärningarna. Klart!
Servera med ris eller som soppa (då kan man ha i musslor med skal om man gillar det och ha bröd till så det blir lite matigare)
Kram
Kommentarer
Postat av: Sara "Tiger" Andersson
1dl vatten ??? Inte 1 liter då??
Postat av: Carina
Najs, det lätt supersmarrigt. Den ska helt klart provas!
Postat av: Johanna "Tolla"
Sara: Nä, 1 dl. Men ska man göra soppa behöver man ju mer vätska, både creme fraiche och vatten!
Kram <3
Trackback