Hellu!

Idag har vinterns första snö kommit! Myyyyysigt tycker jag :) Vilja tyckte det var spännande i morse när vi gick ut men hon blev lite ledsen när hela bilen var insnöad, gullunge <3 På dagis var pulkorna framplockade och jag hann inte ens ut genom grinden förrän Vilja satt i en pulka och drogs runt av de större barnen :)

Har även varit en sväng i stallet, lite halkigt sista biten men det gick ju bra! Såklart hade min telefon fått fnatt (igen.....) så utan fungernade telefon var jag också såklart. Hade ju varit typiskt om jag hade hamnat i diket.

Snart kommer Krickan och Keeta på kaffe och sen tar vi en prommis till dagis och hämtar monstret, sen ska vi till brorsan på middag! Vilja kommer bli så glad eftersom kusinerna Angelica och Jeppe är där också.

Kommer vara solo ikväll, Krille ska med L och brorsan till Tyskland och ladda upp förrådet lite ;) inför festen nästa vecka! Dom kommer köra med sommardäck eftersom man i Tyskland inte får ha dubbdäck (det blir dyyyyyyrt) så jag hoppas verkligen det inte blir snorhalt inatt!

Over and out <3


Veckan som gått

Har varit lite sisådär, både bra och mindre bra grejer som varit.

Veckans BRA:
- Jag och Krille firade 15 år tillsammans, grattis till oss! Firades på Birka Paradise, vi två, ungefär 900 pensionärer och Sten och Stanley.
- Blev "inringd" till Twilfit i Globen, ett pass bara men förhoppningsvis ringer dom igen!
- Vi har hållit oss förhållandevis friska, lite snorigt (jag!) bara.
- Föräldrarna har varit hemma i flera dagar vilket ju alltid är trevligt!
- SOL och höst :)
- Jag är solo hemma över helgen, när hände det sist?

Veckans MINDRE BRA:
- Den tilltänkta hästen gick inte igenom besiktningen... Vi avvaktar klinikbesök.
- Vågen har knappast tickat neråt den här veckan.... Bådar inte gott inför min fest :) Aja bara att ta på bodyslimmern ;)
- Saknar mina <3 som är på landet över helgen!

Tack och godnatt :)

NORTON <3

Även kallad Pricken. Finaste Pricken <3





Kram <3


Höstrensning!

I hästgarderoberna. För vet ni? Om allt går som det ska kommer Krickan (och liiiiite jag :)) vara hästägare igen inom ett par veckor! Vi har en kanonpålle på gång, bara besiktningen är kvar. Så håll alla tummar nu :)

Så det är hög tid att se över alla våra hästgrejer :)

Mer info kommer efter besiktningen!

Kram <3


RSS 2.0