Insikt.

Jag har provat.
Jag har insett att det inte är min grej.
Jag inser att jag ska vara nöjd med det jag redan har, även om det är i minsta laget.
Jag ska försöka hitta något likande, inom samma branch.

Jag pratar om jobb.

Helgen!

Helgen skulle bli lugn. I fredags var vi hemma bara, i lördags kom svärföräldrarna hit på middag, sen blev det lite plump. Sen kom det ett mess från Carina "sugna på utgång? Kom till Södertälje!" Typ så stod det. Krille var skeptisk, jag var på :) Sen sa päronen "passa på medans vi är hemma, Vilja sover men vaknar hon fixar vi det". Ok sa vi, Krille slängde på sig en skjorta och så drog vi! Startade på Texas, där blev det groggar, en shots och sen kom det en kanna med shots. Tjoho :) Sen gick vi in en snabbis på nåt ställe och sen sa Marias kille David "efterfest på min båt?" Lät som en bra idè! Taxi till båten som snarare var en yatch med sovrum, 2 toaletter, vardagsrum och fullt utrustad kök. Mycket nice :D Gott om sprit var det, trevligt sällskap och vad mer kan man begära?

Vad som hände under kvällen/natten/morgonen ska hållas för oss som var där, som David sa: "det som händer på tjeckiskt vatten stannar på tjeckiskt vatten" (han är alltså tjeck som ni kanske fattar)... Men, roligt hade vi och vi var väl hemma vid sex halv sju morgonen efter.

En väldigt trevlig, spritfylld, blöt spontanutgång/fest blev det :)

Tack till er <3 

Kram!!


Obehagligt.

Som ni alla vet var det någon som sprängde sig i Stockholm den 11 december. Mycket olustigt. Ingen verkar veta vad som var målet med attentatet eller om det finns flera bomber "på gång" i Stockholm eller i övriga Sverige. Hur som helst tycker jag att detta är mycket obehagligt. Åkte tunnelbana i onsdags (alltså några dagar efter bomben) och ändå känner man att "shit, det kan mycket väl vara så att det smäller en bomb till närsomhelst". Risken att det skulle ske är väl hyfsat liten men betydligt större än den var innan lördagen.

Sen kan jag inte annat än tycka lite synd om invandrarna i Sverige som många säkert tittar en extra gång på för att se om det är något skumt. Vilket i sin tur är orättvist mot alla andra (invandrare) som alldeles säkert är helt oskyldiga till det som hänt. Jag har själv tittat en extra gång! Har ni?

Usch. Obehagligt är bara förnamnet.

Over and out!

Läsare?

Finns det några därute som läser min blogg? Jag vet att jag varit dålig på att uppdatera på sistone... Kommentera gärna!

Aja jobbade på Twilfit idag, imorgon är det Boxer och sen julspel på dagis. Vilja ska vara mus :) Hur gulligt är inte det <3

Snart dags för sista Greys anatomy!


Julklappshets?

Julen närmar sig med stormsteg, för en gångs skull känner jag mig lugn på julklappsfronten! Har några kvar att köpa till men vet vad jag ska köpa till dom, har bara inte gjort det än. Känns bra!

På söndag ska det glöggas och bakas lite, lite av en tradition vi har. Myyyyysigt!

Hemma och är sjuk idag, det är den där j***a förkylningen som vägrar ge sig. Men sen blir det jobb resen av veckan!

See ya.

VAB

Det har blivit lite väl mycket vab på sistone... Det är ju såklart skönt att det ens finns den möjligheten att vara hemma med sjukt bara och ändå få betalt, men ändå... Hur kul är det att ringa till jobbet för femte gången och säga att man måste vara hemma... igen...? Ja, jag vet, är barnet sjukt så är det. What to do? Men ändå.

Aja, imorgon blir det nog jobb, sen är det inte många dagar kvar till Vilja får jullov :)

Nu lek, sen när Krille kommer hem drar jag till stallet en sväng. Har Pricken idag och ska hålla lite lektion för Krickan och Lando. Kanske kan försöka fota lite?

Kram

DAGENS

Dagens humör: Glad men snorig
Dagens stess: Många VABdagar
Dagens kläder: Nattlinne än så länge
Dagens vän: Carina <3
Dagens vill ha: Frisk familj
Dagens mat: Hmm korvmacka till frukost
Dagens glädje: Vilja <3
Dagens kärlek: Krille <3
Dagens jobb: Skulle varit Twilfit men det blev ju VAB istället....
Dagens väder: Massa snö, mulet
Dagens saknad: Affe
Dagens sak: Måste väl bli min Iphone!

Whats new?

Ja det har hänt lite grejer sen sist! Bara bra saker som tur är :)

Har ju hunnit ha Lando ett tag nu, han är verkligen en toppenhäst! Då både jag och Krickan varit sjuka en hel del har vi fått hjälp av en tjej i stallet att rida Lando, det har gått jättebra! Dom har både hoppat, ridit på åkern i djupsnön (själva var dom också) och allt har gått bra.
Vi har fått hjälp av bästa P (tack!!!) att göra en foderstat också, så Krickan har varit iväg och köpt lusernhack och mineraler.

Det har kommit snö som aldrig förr! Och idag snöar det igen. HÄRLIGT tycker jag men förstår att folk som jobbar ute tycker det är lite onödigt med så tidig vinter.

Och , JAG HAR FÅTT JOBB :D Det är ett deltidsjobb som jag ska kombinera med jobbet på Twilfit. Jag sitter i kundtjänsten på ett stort TVabonnemangsbolag kan man säga. Jobbet är inne i stan så det innebär ju tyvärr att det blir minst 2,5 timmes resväg (fram och tillbaka alltså) varje dag jag jobbar.
Är inte helt säker på att jag fixar detta jobb, det är ju en hel del frågor (både om abonnemanget och även tekniska frågor) och sen är det ju så att det är ju bara dom missnöjda kunderna som ringer.... Ingen ringer och säger "fan vad bra allt funkar" direkt... Har bara jobbat en dag, sen fick jag vara hemma och vabba 2 dagar. SÅ, jag ger det en månad eller så. Men kul ändå! Trevligt folk man jobbar med!

Har även hunnit julpynta lite här hemma, nya gardiner och julstjärnor. Behöver storstäda men det får bli en annan dag, går liksom inte när man är hemma med lite kinkigt barn.

SAKER ATT SE FRAM EMOT:
- Skatteåterbäringen
- Julafton
- Julfest med Krilles jobb (alltså Tessi och Larsa) om en vecka
- Förhoppningsvis Helloween nästa lördag
- Glögg hemma hos P & A

Snart blir det kinamat med bästa Carina och Bella <3

Kram









RSS 2.0