Trött!

Skrev just ett långt inlägg som bara försvann... Aja summan av det hela var att jag är trött idag! Slänger in lite bilder istället för att skriva om allt.


Ute på promenix


Kusinerna badar hos farmor och farfar/mormor och morfar


Landet


Första båtturen!

Som ni ser har jag fortfarande inte lyckats rotera bilderna, vet nån hur man gör får ni gärna hojta till! Tills dess får ni stå ut med upp och nervända bilder ;)

Kram <3

Landet

Jag och Vilja är på landet, kom tidigare idag och det är sååå skönt! Vädret är ju som det är men det är ändå skönt att sitta ute på altanen och titta på Vilja som strosar runt.

Kräftskivan i fredags, har inte skrivit nåt om den men den var helt VILD. Helt GALEN. Det säger väl allt?
Nu blir det några lugna helger framöver men i Oktober är det dags igen, först fyller Krille och Bella år (inte samma dag men samma helg), sen fyller jag 30 och då blir det en fest som heter duga kan jag lova!

Har varit hos Pricken också, red i ridhuset (egentligen första gången jag red seriöst) och det gick så bra! Ser verkligen fram emot nästa ridpass. Han är verkligen en häst i min smak (?)!

Kram!

LADDAR!

Inför morgondagens kräftskiva. Ska bli sååå kul! Det kommer både nytt och gammalt folk, det kommer att bli en salig röra av helt olika människor... Spännande att träffa lite nytt folk och som alltid kul att träffa sina gamla kompisar som man kanske inte alltid träffar så ofta längre.

Skulle typ behöva vara ledig idag och städa och röja, men som Carina sa igår:" Folk kommer vara så fulla så det spelar ingen roll!" Fast då pratade vi inte om städning utan om ost, men det är ju samma sak typ.

Igår var jag hos Pricken, Krickan var med också. Snälla Moa (Prickens ägare) hade jobbat i stallet på dagen så det var redan mockat och klart när vi kom! LYX! Tack Moa!
Jag red fram honom och sedan skulle Krickan hoppa (jag är lite mesig när det gäller hoppning, vill gärna se hästen i "action" innan jag hoppar själv) och det gick hur bra som helst! Dom hoppade typ 80 cm. Pricken är helt klart en häst jag kommer att hoppa nån gång framöver, hur stabil som helst! Tog lite kort men det vara bara Prickens rumpa som fastnade på bild, märkligt :)

Nä nu är det dags att sätta fart!

KRAM

Booooring

Hade hellre varit någon annanstans just nu.

Kram

Solo

Ikväll är en sån där fredagkväll när jag sitter själv hemma, idag med ett glas kallt rosè och en liiiiiiten godisskål. Vilja sover och Krille är på race. Med tanke på vilken dag det är idag (fredagen den trettonde) håller jag verkligen tummarna för att allt går bra för dom inatt!

Var hos Pricken idag också, det var så jäkla varmt att jag inte pallade att rida, tömkörde istället. Gick väl ok för att vara första gången jag tömkörde Pricken iallafall!

Nu blir det väl kolla lite TV (men inget läskigt...) och sen gå och sova i tid. Imorgon är det jobb som gäller.

Kram :)

Inskolning

Igår och idag har prinsessan varit på nya dagiset på inskolning. Igår var vi där mellan 10 och 11 bara, idag var det mellan 9,30 och 11. Det går hur bra som helst! Imorgon (fredagen den trettonde :S) ska hon vara där samma tid som idag men jag kommer att gå därifrån en stund.

Hoppas det fortsätter gå bra så att man kan börja jobba igen nästa vecka...

Kram

Finally!

Hej hopp!

Jag veeeeet att det var länge sen jag uppdaterade bloggen...

Livet har väl rullat på som vanligt på sistone, följande har hänt sen sist:
- Jag, Vilja och moster Krickan har varit på Lekslottet



- Fiona är såld
- Jag har börjat rida Norton alias "Pricken"



- Jag har fått veta att jag får behålla jobbet på Twilfit (jag hade ett vik som jag nu fått!)
- Det har också hunnits med en hel del picknickar och grillkvällar och några dagar på stranden



- En kväll på krogen (Snaps och sen Kellys)
- Vilja har kommit över sin "dammsugarskräck"



Det var väl det!

Att se fram emot nu:
- Vilja börjar på nya dagiset imorgon!
- Kräftskiva :D
- Hösten med allt det innebär, plocka fram tjocka tröjor och alla ljus, jag gillart!

Nähä, dags att dricka upp kaffet och städa lite medans Vilja sover! Lovar att det inte dröjer 1 månad tills nästa uppdatering ;)

Kram


RSS 2.0