HANDIKAPPAD

Är jag utan min kära iPhone som bestämt sig för att förbli avstängd efter att jag skulle starta om den när det hade hängt sig i morse. JA, jag erkänner att jag är lite smått beroende av den och känner mig handikappad utan den! Jag kan inte ringa, messa, facebooka, spela favvospelen Bubbles och Yatzy. Vad ska man då göra hela dan ;)

Nä allvarligt, jag överlever nog ändå. Skönt kanske att vara utan den ett tag? Ska ju ändå till stallet snart och där har jag ingen mottagning ändå. Landopojken ska få sola rumpan idag och gå naken ett tag :) Myyyyysigt!

När jag lämnade Vilja i morse skrek hon vid grinden till dagis: "Här ommer jag!!!" Gullunge <3 <3 <3

Over and out!

Jaha...

Dags att blogga lite kanske? Det lär ju inte vara många som läser, men jag fick en spark i baken (tack M :)) idag så här kommer ett inlägg om vad som hänt på sistone!

Som många av er vet var vi förförra helgen uppe i Hudiksvall hos våra polare som ganska nyligen gått och köpt sig en gård där. Det blev en helg full med bad, dricka, kramar, god mat och mycket trevligt sällskap. Helgen gick alltför fort och vi kan hem på söndag eftermiddag. Vilja hade haft det TOPPEN hos först Farmor & Farfar och nästa natt hos Mormor & Morfar. Skönt att kunna åka iväg utan att hon blir ledsen, hon saknar oss inte ens :/

Lando då? Jo han har haft en hovböld som nu är "under läkning" eller vad man kan säga. Så han vilar bara och går i sjukhagen på dagarna (för att slippa leran). Hoppas han snart är bra! Men jag tror att den här ofrivilliga vilan bara gör honom gott. Han är ju ganska ung och har nu under mer än två veckor bara gått och skrotat och ätit :) Snacka om lyxsemester!

Vilja går på dagis på dagarna, även dom dagarna jag jobbat natt eller är ledig. Det känns lite konstigt men fröknarna tycker det är bättre att hon är där, för att vara med på alla aktiviteter och komma in i alla rutiner och så. Men nästa vecka ska hon vara ledig from onsdag, så vi (jag & Vilja) åker till landet på onsdag och kommer hem fredag, sen är det jobb resten av påsken som gäller för mig.

Ananrs går det bra, nya jobbet rullar på ganska bra faktiskt och jobbet på Twilfit är ju bara så kul! Trivs verkligen där och hoppas att jag kan hanka mig fram på mina deltidsjobb ett tag till :) Och kanske, bara kanske, har jag nåt roligt att berätta snart :D Håll tummarna!!!

Idag har vi grillat till middag, kött blir verkligen mycket godare då! Man kan faktiskt grilla året runt om ni inte visste det :) Vi tog fram grillen tidigt i våras när det fortfarande var snö :) Synd bara om den stackare som står ute i kylan och mörkret och grillar bara ;)

Nä, dags att göra iordning Vilja för natten! Imorgon är det stallet som gäller, samt byta ett av däcken på min bil, fick punka häromdagen på mitt nya fina sommardäck :( men det är lagat nu så nu ska det på!

Natti natti <3

RSS 2.0