Fredag

Idag ska jag, Vilja, farmor och farfar åka till landet, mitt smultronställe :) Mormor och morfar är redan där (dom är pensionärer och bor mer eller mindre där) och det var ett tag sen vi sågs! Undrar om dom tycker att Vilja har blivit stor?

Landet ligger i Östergötland, i st Annas skärgård, ganska nära Söderköping. Det har varit i släkten länge och består av 2 bostadshus, det "gamla" och ett annat som byggdes -92 (kallas såklart för 92:an).

Det är konstigt, när jag var liten (alltså i tidiga tonåren innan man fick vara hemma själv...) var vi alltid på landet hela somrarna tillsammans med alla sjuttioelva sysslingar och då ville man inget hellre än att vara hemma i stan med kompisarna på sommarlovet. Nu, X antal år senare, får man vara glad om man kommer till landet en vecka på sommaren, att vara där en hel sommar skulle vara alldeles UNDEBART! Hur tänkte man då egentligen? Fattade man inte vad man hade som så många andra saknade?

Hmmm...


HADERAJAN

Ja, vi var ju alltså på fest i Vallentuna i lördags, hos min kompis som just fyllt 30. Vi kom dit vid femrycket, blev snabbt upskickade till övervåningen eftersom Erres släkt var därnere.
Satt och snackade lite med Emma, Gustav och deras lilla Ella, då var det fortfarande ganska lugnt...

Släkten åkte hem, maten dukades fram, och spriten flödade. Fast då jag var ganska off, var egentligen inte så törstig men efter lite påtryckningar från C tog groggarna slut ganska fort och då vet man ju hur det brukar sluta... Vi röjde sönder huset :)

Hur som helst, trevligt hade vi, träffade lite nytt folk och det är ju alltid trevligt! Goda glorgar och trevligt folk.

Dagen efter var det strålande sol (typ iallafall) så vi tog fram stolar och cola och satte och utomhus i den härliga vårsolen och bara njöt! Nästan alla mådde bra så vi satt ute och snackade och skrattade åt kvällen/natten som gått.

TACK ERRE FÖR EN MYCKET TREVLIG FEST!

Kram


Party party :D

Idag är det dags att bege sig långt ut i skogen i Vallentuna, min äldsta kompis fyller nämnligen 30 och har fest idag :)

Fest i skogen innebär att alla kommer dit, ingen kommer hem... Vi ska såklart sova kvar där, Vilja ska vara hos farmor och farfar. Imorgon blir det grillning :)

Det kommer bli jättetrevlig, jag har känt E och hennes familj sedan barnsben men tyvärr ses vi inte så ofta pga jobb, familj och framförallt avståndet.

HADERAJAN!

Igår

var jag med två av mina bästa kompisar Carina och Bella i Skärholmen. Och, ja, våra barn var på dagis under tiden :) busigt va?
Carina och Bella hade några presentkort som skulle tömmas och jag köpte skor till mig och till Vilja, och en supersöt kofta till henne <3

Lunch på "restaurangtorget"- libanesiskt, MUMS vad det är gott! Kycklingspett, friterad klyftpotatis, hummus och två olika röror med vitlök. Supergott!

Summan av kardemumman- en supertrevlig dag! Tack :)

Kram

Filmkväll

Ikväll ska jag, Sara, Krickan, Bella och FÖRHOPPNINGSVIS Carina kolla på film (Twilight *2) och käka och dricka lite gott hemma hos Sara. Ska bli så kul!

Kram

Framtidsplaner

Funderar på att börja plugga i höst, för att sen skaffa mig mitt drömjobb som är... vaddå...? Jag är snart 30 år och vet fortfarande inte vad jag vill bli när jag blir stor. Jobbigt.

Hur som helst, blir väl kvar på Twilfit över sommaren iallafall, sen är det dags för mig att skaffa mig ett "ordentligt" jobb på liiiite fler timmar än dom 8 jag har nu i veckan. Eller plugga. Jag har ingen aning faktiskt!

Uppanbarligen saknar jag stallet, och jag skulle mycket väl kunna tänka mig att börja jobba i stall igen, inte som ridlärare nödvändigtsvis, bara som stallpersonal skulle vara toppen! Nackdelen är dom tidiga mornarna som hör till.... Kanske man skulle fixa hästskötarexamen till att börja med?
Är det någon därute som har stall och behöver personal? Säg bara till :)

Nä, dags att göra sig iordning och gå till jobbet!

Kram

Pärlviken...

Saknar Pärlviken tiderna. Alla människor! Alla hästar!

Läser ju en del bloggar som handlar typ bara om stallet och shit vad man saknar det! Fiona är ju kanon och jätterolig att rida och Runsten är ju en jättefin anläggning men det är ju inte så att man sitter och snackar i flera timmar som man gjorde på Pärlviken. Mitt hjärta tillhör liksom Pärlviken!

VILL SKAFFA HÄST OCH KOMMA TILLBAKA TILL PÄRLVIKEN!! Ska nog åka dit och bli av med lite abstinens nu i veckan tror jag :) Och spana in Millans nya häst!

Kram

Ny vagn

Vi hade bestämt oss för att köpa en ny vagn så nu i helgen la vi ut vår "gamla" vagn på Blocket, det ringde en tjej inom en timme typ som kom igår och köpte vagnen, utan att ens pruta!
Så vi packade in oss i bilen och åkte och köpte en ny vagn, en Emmaljunga Scooter i färgen "Pro Titan" eller på svenska svart med silver detaljer. Jättefin :)

Så nu vill jag att vi får lägenhet i Salem snart så att vi kommer ut mer med vagnen. Här i Slöddertälje går vi inte så mycket promenader, vi  åker ju bil överallt!

I Söndags var jag hos Fiona, red ut eftersom det var KG träningar i ridhuset. Mysigt i den härliga vårsolen B)

Idag är det jobb igen!

Soliga kramar :)


RSS 2.0