R.I.P.

Fick idag veta att en gammal elev/stallkompis häst fick tas bort idag, det var en fraktur och påföljder på den (om jag förstod det rätt...) som gjorde att Candy idag fick åka till Trapalanda och äta en massa gräs, springa runt och busa på friska ben tillsammans med Affe och Kajsa (och Sirre, Benke, Gulliver mfl).

Får mig såklart att tänka på när Affe och Kajsa fick lämna jordelivet, vilka tankar man hade då- gör jag rätt? Det kanske läker ändå fast veterinärerna inte tror det? Han/hon kanske nöjer sig med att bara gå och skrota i en hage resten av livet?

Alla mina tankar hos dig Millan! Jag förstår precis hur du känner, men det blir faktiskt bättre!

Massor med kramar!

Bilder?!?!?!

Förresten är det nån som vet hur man för över bilderna i mobilen till datorn?????? Enkelt förklarat tack :D

Veckan som gått

Jaha då var det måndag igen! Faan vad tiden går fort!

Igår ställdes klockan om till sommartid, och det märke man av i morse minsann! Fy vad trött jag var.

I lördags var det dags för fest igen, det var Carinas bästa kompis som hade gift sig på dagen och på kvällen var det bröllopsfest som vi var bjudna på. Nice!
Först var vi på middag hos Krilles kusin och hans man. Mycket trevligt! Dom bor typ på samma ställe som bröllopsparet så efter maten tog vi bussen 3 stationer till partyt.

Spriten flödade som vanligt och vi var hemma vid halv 5... Sov länge dagen efter (Vilja var hos världens bästa mamma och pappa) och det var verkligen skönt och välbehövligt!

Nu är det alltså måndag igen, kortvecka eftersom det är påsk i helgen!

Kram

...

Jag vet att det har varit lite dåligt med uppdateringar på sistone. Det har liksom inte hänt så mycket nytt, den här veckan har det varit inskolning på dagis (vilket har gått jättebra, VIlja har varit själv onsdag, torsdag och fredag!) och så har jag varit i stallet.

Har börjat kolla lite på jobb, och sökt en del. Nu när vi har dagis och så är det kanske dags för mig att börja jobba lite mer...

Ikväll är Krille ute på krogen och imorgon ska jag ut med ett gäng tjejer, ska bli jättekul! Hoppas vi kommer in på hrmm... Kellys... hrmm... den här gången :S

KRAM

<3

Vi har ju varit på inskolning på dagis med prinsessan. Första dagen var i torsdag, då var både jag och Krille med hela dagen. Sen fick hon feber och var hemma fredag, men igår var det dags igen. Jag var med hela dagen, kändes ganska onödigt eftersom hon knappt tittade på mig, kom ibland och kollade så att jag var kvar bara.

Idag fick jag "order" om att försvinna en stund, så jag pussade henne hejdå och sa att jag skulle gå, då blev hon lite kinkig och sprang efter mig, men jag gick bara som fröknarna sagt. Sen stod Vilja och en fröken och vinkade åt mig i fönstret, Vilja med världens största leende :)
Jag promenerade hem till Carina och käkade lunch i lugn och ro, med mobilen brevid mig (och JA, jag hade ringsignalen på!).

Efter 2 timmar gick jag tillbaka till dagis, då hade barnen precis ätit lunch och Vilja blev lite ledsen när jag kom och ville komma upp och gosa och det fick hon så gärna!

Imorgon ska jag bara lämna henne och sen hämta vid 2, men vara tillgänglig OM det skulle vara nåt. Så jag ska passa på att åka till stallet, hoppas på sol :)

Summan av kardemumman- min lilla bäbis har blivit STOR och ska vara på dagis själv imorgon <3

Kram från en STOLT MAMMA!


Solen skiner!

Och även fast Vilja valde att vakna 6.15 idag kan man inte annat är vara glad ändå, över att man har en så underbar liten dotter. Hon är verkligen min lilla solstråle <3

Om en stund ska vi packa picknick korgen och bege oss till Torekällberget, där vi ska möta våra nära och kära och titta på alla djuren. Hoppas bara att solen är kvar tills dess! Vore ju typiskt om den försvinner så fort man går utanför dörren :)

Kram

Lycklig!

Idag har det varit en toppendag!

Först var jag hos päronen och käkade lunch, och jag frågade lite försiktigt om dom ville passa Vilja en stund, jag skulle till stallet. "Självklart" sa dom. Så, jag satte på 107,5, höjde volymen coh styrde kosan mot Fiona och Runsten.
Väl där mockade jag och fixade foder, sen tog jag in Fjonkan och borstade och pysslade en stund. På med grejerna och iväg på okända vägar mot skogen! Ååå vad härligt det var, Fiona är ju en klippa att rida! Skrittade över fälttävlansbanan och in i skogen, sen kom jag ut på en lång härlig grusväg. Travade lite, sen kunde jag inte motstå en liiiiten galopp också. ÅÅÅÅÅÅÅÅ vad mysigt! Solen sken och det blåste sådär som det kan göra när man är ute och galopperar. MYYYYYYS!

Sen var jag och min lilla familj på Maxi, sen hem och käka. Nu väntar duschen och Grey`s Anatomy!

Imorgon är det Viljas första dag på dagis, hon ska börja på Jägargården där hennes kusse redan går. Dom ska visst gå på samma avdelning :)

Kramelikram

Jag dansar aldrig nykter...

Igår var det ju fest hos Carina. Vilket rolig fest! Som vanligt samlades vi tjejer på toan och drack skumpa :)

Jag hade med min en vinare och sen var vi några som skulle dela på en dunk. Men av någon konstig anledning drack jag upp mitt vin, sen dansade jag typ resten av kvällen och natten (och jag som "aldrig" dansar...) och kom på typ på väg hem att "va fan jag har ju inte druckit nåt knappt"! Jag hade helst sonika dansat och glömt bort spånken. Det har typ aldrig hänt förut...

Hur som helst, det var en RIKTIGT BRA FEST!! Bra party kompisar, vin och bra musik. Mycket bra :D

Tack tjejer och killar för en kanonkväll!

Haderajan <3

Lördag 6 mars

och ni vet väl vad det innebär? PARTY hos Carina, hon fyllde år i onsdags. Det ska bli så kul! Träffa en massa gamla partypolare, dricka skumpa i badkaret, allsång osv. Just like old times!

Vilja ska vara hos mamma och pappa, som så många gånger förr. Det kommer gå bra!

Imorgon kommer det kanske en liten uppdatering om ikväll, beror på hur bakis jag är :) Det är iallafall inget barnkalas imorgon som förra gången det var fest då vi kom hrmm... 5 timmar försent.... Sorry Tessi, Larsa och Ebba :)

KRAM PÅ ER ALLA!

GRATTIS

Världens bästa Carina!

KRAM!

FIONA

Här kommer en liten presentation om min nya medryttarhäst Fiona! Hon är en dam i sina bästa år med hjärtat på det rätta stället! Kan det mesta, tycker det är kul med både hoppning och dressyr. Och man kan rida ut själv på henne! Hon ägs av Moa och hennes familj och står på lyxanläggningen Runsten.

Var och red henne igår, då var det hoppträning i ridhuset samtidigt som jag red och jag kände mig bara liiiiite ivägen! Det blev ett kort ridpass, kände lite på henne mest.

Idag var jag där på dan så jag skrittade ut en sväng innan jag gick in i ridhuset. Det låg lämpligt 2 bommar framme som vi galopperade över, jag vet inte vem som tyckte det var roligast! Fiona blev piggare och piggare hela tiden och styrde själv mot bommarna :D

Nu får jag hålla mig tills nästa vecka :)

Natti natti!

P.S Bilder kommer så fort jag lärt mig hur man gör :P

Härligt!

Solen skiner! Det är en sån där typisk "rida ut dag"! Ikväll ska jag ju faktiskt till stallet och rida min nya medryttarhäst, men tyvärr är det nog lite mörkt för att rida ut då, inte för mörkrets skull men för att jag inte känner till ridvägarna. Det är ju inte så kul kanske att rida vilse första gången man rider ut på ett nytt ställe. Nä, det får vänta tills jag är ute på dagen.

Hade ijuförsig tänkt åka ut på dan idag, men när jag började tänka kom jag på att för att hinna till stallet innan jobbet måste jag lämna Vilja hos päronen typ 9, senast. Och då hade jag typ 2 timmar i stallet innan jag måste stressa hem, duscha och springa till jobbet. Så, idag blir det kvällspass i stallet. Imorgon ska jag nog ut på förmiddan!

KRAM

IGÅR

hade jag, Carina och Sara "heldag" tillsammans, utan barn! Vi startade i Skärholmen, Carina skulle shoppa lite till sin fest  helgen. Men, hon handlade bara ett par örhängen... Sara shoppade mest och själv köpte jag ett par byxor och en tröja på rea (32 spänn!!).

Vi käkade libanesiskt- kycklingspett, klyftpotatis, sallad och tre olika röror. Mycket gott!!'

Sen åkte vi vidare till Heron där vi fikade lite och sen var det dags för bio, Avatar 3D. Vilken bra och välgjord film! Har du inte sett den, se den! Har du sett den på vanlig film, se den igen i 3D! GRYMT!!!

Tack mina älskade vänner för en underbra dag!


RSS 2.0