Nytt jobb.....

.....igen. Var på gruppintervju i tisdags, det skulle ta typ 2 veckor innan man fick besked men jag fick ett mail om anställningserbjudande redan igår! Får se hur det går :) Jag kommer alltså from nästa vecka börja arbeta som tidningsbud. Jag är verkligen ingen nattmänniska, men det kommer inte vara varje natt liksom. Jag ger det en chans så får vi se :)

Annars inte så mycket nytt, jag börjar (peppar peppar....) känna mig bättre. Är hemma med Vilja idag, hon hade feber i morse.

Har inte ridit nåt på sistone, så där finns det inte mycket nytt att berätta. Imorgon fredag får vi "finbesök" av Krilles kusins man, vi ska visst grilla!!! Vem har bestämt att man bara ska grilla på sommaren? Grillar ni på vintern?

Sen på lördag är det fest hos svägerskan som fyller år <3 Jag börjar jobba 10,45 på söndag så det blir nog hyfsat lugnt för min del ;)

Kram :)

...

Inget nytt att rapportera egentligen. Svackan fortsätter. Kan man inte bara ta lite ledigt från livet ett tag? Åka nånstans och bara vara.

Var i stallet i morse, jag & Vilja. Hon tycker det är ganska roligt att hjälpa mig att mocka :) Men det märks på henne nu att hon är frisk, ska hålla på och testa mammas tålamod emellanåt. Men hon verkar fatta att morsan just nu har väldigt lite av den varan :) Imorgon och på fredag är det dagis för skruttan, jobb för mig.
Imorgon har bästa C lovat att bjuda på lunch, ska bli nice :) Prata lite utan barn, det var länge sen <3

Nä, nu ska jag fortsätta hosta ut lungorna. Over and out :)


Svacka

Just nu har jag en svacka i livet känns det som. Allt rullar på som vanligt, men dom j***a förkylningarna som ständigt avlöst varanda sedan oktober börjar tära på en! Kan man inte bara bli FRISK snart? Så man orkar ta tag i sig själv, leta lägenhet, söka jobb, komma igång med ridningen och träningen. Jag VILL börja träna! Men först måste jag bli frisk.

Skönt iallafall att Vilja verkar vara frisk, förutom hostan. Ingen feber längre! 

Till helgen kommer föräldrarna hem igen, trevligt! På lördag är det fest, har inte riktigt bestämt mig för om jag vill gå. Känner inte så många där, och lämna bort Vilja när hon hostar och vaknar på natten känns inget vidare. Men en sovmorgon skulle inte sitta fel :)

Kram på er <3 

25 saker...

som du (kanske...) inte vet om mig:

1. Jag är (på riktigt) mörkrädd!
2. Jag hatar att städa
3. Jag tycker egentligen inte speciellt mycket om barn. Men jag älskar mitt eget :)
4. Jag har "tvångstankar" ibland, tex har jag jättesvårt för att plocka ett ojämt antal potatisar när jag handlar. Och jag vill inte gärna äta olika sorters godisar samtidigt, tex sött och salt.
5. Jag saknar verkligen Pärlviken-tiden!
6. Jag kan bli riktigt förbannad när jag kör bil, på alla idioter som finns därute.
7. Jag älskar att vara på landet!
8. Jag är beroende av lypsyl.
9. Jag älskar god mat.
10. Jag hatar att kräkas och att torka kräks efter andra (alltså efter Vilja... Andra som kräks i min närhet och missar hinken får torka sjäjva ;))
11. Jag vågar inte titta på Criminal Minds när jag är själv hemma.
12. Jag är lat.
13. Jag snarkar.
14. Jag är livrädd för spindlar, stora som små. Framförallt är jag rädd för dom spindlar som lyckats ta sig in i huset eller i bilen!
15. Jag tycker att det är äckligt med fötter.
16. Jag tycker det är viktigt att passa tider, har väldigt svårt för att komma försent, även om man har en "bra" anledning tex försenat tåg, köer eller broöppning.
17. Jag svårt att ta kritik, även om den är berättigad.
18. Jag river på nagelbanden och ibland på läpparna.
19. Jag vill inte ha fler barn!
20. Jag tycker inte om att ringa personer jag inte känner och svarar helst inte om nån ringer från okänt nummer. 
21. Jag mår illa av att se t.ex Trauma, Scared och liknande program där man får se benbrott och köttsår och höra personer ligga och skrika av smärta.  
22. Jag tycker att ensamstående mammor är fantastiska! Vilket jobb dom gör!
23. Jag är långsint och blir lätt avundsjuk. 
24. Jag tittar under sängen och i garderoben innan jag går och lägger mig om jag är själv :)
25. Jag tycker att hundmänniskor är ett släkte för sig (men såklart inte alla! Men vissa är bara "too much" med sina hundar). Det släktet finns även inom hästvärlden, det är skillnad på folk och folk. Ni förstår säkert vad jag menar :)

<3 

Hoppning!

Idag stod det hoppning på schemat. Och NEJ, det var såklart inte jag som hoppade utan Krickan :)

Det gick riktigt bra faktiskt! Vi hade ett sockerbitshinder på varje diagonal och ett räcke på volten vid C. På slutet hoppade Krickan och Lando en liten "bana": Diagonal, volt vid C över hindret och sen andra diagonalen upp. Höjden var väl typ 70-75, men det var inte det som var det viktiga. Koncentrationen låg på takt, tempo och form. Både jag och Krickan (och säkerligen också Lando) var jättenöjda efteråt!

Ett minus hos Lando är att han verkar vara mer hopptränad än dressyrtränad. Och, som mina gamla elever säkert kan rabbla i sömnen; Dressyren är grunden till all ridning! Så Krickan kommer träna lite dressyr framöver för Tina, så hjälper jag henne med hoppnngen tillsvidare.

Längtar till våren när man kan RIDA UTE! Ridhus är ju jätteskönt men blir snabbt tråkigt för både häat och ryttare.
Hade tänkt ta lite bilder igår men det glämde jag såklart...

Kram <3

Ser fram mot...

- Våren
- Att vi ska bli friska
- Att hitta ett jobb
- Att hitta inspiration till ridningen
- Att få en lägenhet
- Att gå ner X antal kilo

<3

Tröttmössa.

Vilja är ju som bekant sjuk, men verkar vara mest sjuk på nätterna vilket resulterar i lite sömn.... Ni som känner mig vet att jag behöver sova. Aja hoppas att lillskruttan snart blir av med hostan så att vi får sova på nätterna!

Over and out.

Fredag :)

Ledig (eller ja, inte egentligen men det blev ju så) fredag! Härligt :)

Vilja verkar må mycket bättre, nu är hon förkyld men inte febrig, skönt! Vi har varit inne hela dagen förutom en snabbis till affären och det märks på fröken. Men hellre det än en sjukling <3
Snart kommer nog Krille hem, då hoppar vi in i bilen och åker över till svärisarna på middag. Vi hade tänkt äta hemma men så ringde farmor och undrade om vi inte skulle komma dit på middag :)

Och jag är LEDIG i helgen! När hände det sist liksom???

Kram <3

VAB

Jaha då var det dags att vabba lite igen då... Jag som skulle jobba "lång" dag imorgon.... Aja, what to do liksom!
Vilja kräktes häromnatten, var pigg dagen efter, feber på natten igen. Dagis, feber= vab imorgon.

Annars då? Söker jobb, jobbar, pussar på mina hjärtan, läser, stallet, tvätta, diska.

Natti natti <3

RSS 2.0