Helgen!

I lördags hade Tiger fest! Jag har varit sjuk ett tag (långvarig förkylning, bihåleinflammation som följd) så jag var inte på mitt bästa partyhumör kan jag ju inte påstå. Men, det var kul! Blev taxi hem, skööönt! Vilja var hos farmor och farfar, så det blev sovmorgon för oss, nice :D

Igår var jag och Krickan i stallet, vi red Lando en stund var och det gick bra! Det vi behöver träna på är:
- Galoppfattningar, framförallt från trav
- Sidvärts
- Försöka hitta en bra lite lägre form, han går gärna i en lite för hög form för hans nuvarande "dagsform"

Har fått låna 2 sadlar, en brun fin hoppsadel av Maria och en svart dressyrsadel av Tessi. TACK <3 <3 <3

Tips på bra "bygga muskler och kondis-övningar" mottages tacksamt :)

Efter stallet åkte jag till Bonden (alltså till Krilles föräldrar) och fick lite mat. Sen hem, inser att jag också hade Pricken idag. ÅÅÅÅÅÅÅÅÅ. Försökte hitta nån som var i stallet men alla hade ju såklart redan åkt hem, det var ju ändå söndag klockan 19,30. Så, in i bilen och till stallet en andra sväng. Ganska mysigt faktiskt, alla hästarna gnäggade när jag kom in i stallet, dom trodde nog att det var dags för käk! Och mysigt med SNÖ!!

Idag är det jobb som gäller, imorgon stallet :D

Kram <3


LANDO

Här kommer lite mer information om "våran" (fast mest Krickans) nya häst LANDO :) Han är en holsteinervalack född 2004, 162 cm hög. Har tyvärr inga bilder men det kommer, jag lovar! Om allt går enligt planerna kommer han till Uringe på torsdag där han ska stå i "kallstallet" med fönster i varje box. Lando kommer att ha utsikt över uteridbanan :)
 
Han är utbildad LB dressyr, 1,00-1,10 hoppning. Han kom till Sverige för 3 veckor sen, direkt från Tyskland alltså. Han har redan hunnit med flera turer till ridhus, lastas själv! Varit på en pay and jump. Rids ut själv eller i grupp!

Han är mörkbrun med 2 vita bakkotor. Lite ponnylook har han, lurviga ben och cob i träns/grimmor. Dessvärre 135 i täcken, alla våra gamla täcken är 145. Obra :)

Verkar vara en totalt okomplicerad kille med hjärtat på rätta stället :)

Kommer nog bli ASBRA :D

Provridning igår!

Igår var vi ju och provred en häst igen. Lite info:

LANDO, valack född 2004. 162 cm hög. Import Tyskland (Holsteiner). Brun, ganska ädel modell men också lite dåligt musklad och lite smal. Men, kanon trevlig individ, snälla ögon! Trevlig att rida, lite seg men det kan bero på att han hade en tappsko (gick oskodd bak så han hade alltså bara en sko) och det var fruset på ridbanan.
Krickan hoppade ett språng också, gick hur bra som helst. Snäll att rida ut på, både själv och med andra.
ÅSIKTER???

Nä, dags för frukost nu!
Kram

Utesöndag!

Idag har jag ovh Vilja varit hos Tessi, Ebba och Vera. Efter våfflor till lucnh klädde vi på oss och promenerade till Rådsparken, tittade på djuren och sen lekte barnen i stora lekparken brevid. Ebba och Vilja hade jättekul <3

Snart ska jag och Krickan åka och titta på en häst, återkommer mer om det efter provridningen :)

TACK TESSI FÖR EN KANONDAG <3

Höstrusk

Regnet vräker ner, ganska mysigt tycker jag (som inte behöver jobba ute) men lyckligast av alla är nog Vilja. För det finns ju vattenpölar på dagsi att hoppa i! Lyckan var fullständig i morse när jag lämnade henne. Sötnos <3 För er som inte vet det går Vilja numera på ett sk. "ur och skurdagis" dvs säga ett dagis där barnen är ute flera timmar om dagen, oavsett väder. Mycket bra tycker jag som anser att "det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder". Och sen tror jag att det bidrar till att hon knappt har varit sjuk sen hon började på dagis (hon jag i ju för sig sällan sjuk innan heller...), tror hon varit hemma pga sjukdom 2 dagar totalt.

Fyndade i måndags, ny stövletter som hade kostat 399:- och nu var nedsatta till 99:-. Det kallar jag FYND :)

Bild kommer här:



Nä, nu ska jag till macken och tanka, sen lunch med Krickan och sen stallet :) Pricken flyttade till ett nytt stall i helgen, där även Krickan har en box bokad till hennes nya häst.

Tjingeling :)

Ny vecka, nya tag!

Jaha då var det måndag igen! Ganska skönt tycker jag :)

Som ni vet fyllde jag år i onsdags vilket skulle firas i fredags. Och det gjorde det, med besked! Precis som vanligt spårade det, det var helt VILT. Helt GALET! TACK alla som var där och gjorde min 30årsfest till en av dom bästa, EVER! <3 ÄLSKAR ER <3 

Fick ju presenter också. Fick halsband och anmband av fam Olsson och Bella & Kim, en kofta från Sand och en sminkväska full med Lórealsmink och rynkkräm av Peter & Andre, en korg med ostar, kex, vindruvor och vin av Sara & Rasmus.
Fick även hårprodukter och presentkort på bio av Erre, Johan, Steffe, Susanne och Benny. Av Tommy & Carro fick jag ett hot shot set och örhängen. Av Carina, Cattis & Bella fick jag en tanthink med bl.a pimpade diskhandskar, vuxenblöja, rynkkräm, Hemmets Journal, tantvin och tantgodis. Av Krickan, Tessi & Larsa + barn fick jag en middag på stan plus en Spökvandring i Gamla Stan. Av päronen fick jag en Didriksson vinterjacka. Plus en massa jättefina BLOMMOR!! Har jag glömt nån hoppas jag att jag inte blir lynchad för det.... Ber om ursäkt i förväg :) 

Kram <3

RSS 2.0