Semester & flytt!

Hej hopp!

Ni kanske undrar om jag fortfarande lever...? Har haft mycket att göra nu, jobb, flytt med ALLT vad det innebär (ni som flyttat vet vad jag pratar om...) och sedan midsommarveckan även semester och midsommar som avnjöts på landet. Här kommer en liten sammanfattning och även vad framtiden bjuder på:

- Flytten, hade aldrig kunnat tänka mig vad mycket det var att göra och fortfarande är kvar. Tömma och flytta alla grejer från gamla lägenheten & villan där vi bodde, STÄDA, få alla grejer till nya lägenheten (TACK alla som på något sätt hjälpt till <3) och nu packa upp allt som legat nerpackat i ungefär ett år (när vi bodde i villan använde vi mina föräldrars grejer så kök, lakan, handdukar mm har vi inte packat upp förrän nu) och man inser vad mycket grejer man samlat på sig under åren! Och vad mycket grejer man packat ner som man nu när man packar upp undrar "Varför i hela friden har vi sparat den här??"!

FRÅGA: Hur gör man om man flyttar från ett ställe till ett annat och inte har ett "mellanboende" som vi haft?? Hur f*n gör man då???????

- Midsommar avnjöts ju som vanligt på landet med mina nära & kära, det var mycket trevligt som vanligt med god mat och dricka. Vädret var sisådär men vi hade laddat med ett 9 meters partytält som vi satte väggar på så det var helt ok! Lite sol fick vi men mest regn. Midsommarafton satt jag uppe till halv 4 och då var det några andra som satt ett tag till.

Nu är vi hemma ett par dagar, bilen är på service, men idag hoppas jag åker vi till landet igen. På fredag bär det av till Göteborg där vi på söndag ska gå på "Big Four", en 6 timmar lång konsert med Metallica, Slayer, Anthrax och Megadeath. Vi hinner nog med Liseberg och utgång också :) En liten minisemester jag, Krille & Krickan. Ska bli kul men 3 nätter borta från Vilja känns ju sådär :/

Nä, dax att tag i en kartong kanske? Dom packar ju tyvärr inte upp sig själva....

Kram <3

RSS 2.0