Delade åsikter...

Jag brukar i vanliga fall bara tycka det är skönt att vara hemma själv (eller jag och Vilja) en kväll då och då, nu har det varit flera veckor i rad då jag och Vilja är själva hemma en (minst) kväll i veckan.

Visst, Krille brukar ju åka på Birka och gå ut och det är ju inget konstigt med det! Men jag känner mig liksom lite utanför. Förut (alltså innan Vilja) var vi nästan alltid tillsammans, både vardagar och helger, förutom när vi inte jobbade såklart! Men nu är det han eller jag som är borta, det är inte så ofta vi gör saker tillsammans själva utan Vilja (missförstå mig inte, hon är viktigast av allt!!!). Men jag vill också att vi får lite "egentid" förutom på vardagarna när Vilja sover. Framförallt nu när det varit så himla härligt väder några dagar! Bara sitta och grilla och umgås och sippa på ett glas rosè.

Känner mig allmänt missnöjd, på mig själv först och främst men också på livet i allmänhet. Blä.

Ser iallafall fram MYCKET emot midsommar, som ska avnjutas på mitt kära landställe mid mina nära och kära, det ska verkligen bli underbart! Och så himla kul med lite "nya" människor som ska med (ni vet vilka ni är <3)!

JAG ÄLSKAR ER <3


Fiona

Nu när jag äntligen fattar hur man lägger in bilder slänger jag in en bild på Fiona också, bara en tråkig hagbild men ändå!





Fiona och Occra :)

Är det nån som vet hur man roterar bilden får ni gärna säga till :)

KRAM

FLYTT!!

Sitter här och försöker hitta orken och lusten att börja packa... Vi ska nämnligen flytta!! WIEHO :D Dessvärre har vi fortfarande inte fått någon lägenhet (vad är en så kallad "akutkö" till för egentligen???) så vi ska bo på Sommarstigen i mina föräldrars hus ett tag. Detta är alltså bara en tillfällig lösning, så fort vi får en lägenhet flyttar vi ju dit.

Mina föräldrar är pensionärer och kommer att bo på landet (dom brukar göra det större delen av året) så då flyttar vi in i huset tillsvidare. Känns som en bra idè eftersom vi gärna umgås med våra nära och kära som (de flesta iallafall) bor i Salem.



Bilden (hittade ingen knapp som roterade bilden) är taget på baksidan på Sommarstigen, Vilja sitter på altanen och leker <3

KRAM

<3

Det är lite dåligt med uppdateringar, jag vet. Och det är väldigt dåligt med uppdateringar om familjen!


Vilja går ju som ni vet på dagis, och nu har hon börjat snacka på "riktigt"! Jättekul! Min lilla prinsessa börjar bli en stor tjej!

Ett litet lexikon med de vanligaste "orden":

Mamma, pappa: Låter som det "ska"!
Farmor, farfar, mormor, morfar: dada

Moa (kusinen): ooooa
Dagis: aaaaa-diss
Bil: biiiii
Vovve: obobobobobobobobob
Keeta: tiiiita

Blomma: ba
Napp: ba
Lampa: ba
banan: ba

Det är så kul att höra alla nya tappra försök till att få till det så att tröga mamma och pappa fattar!

Puss på er!

RSS 2.0