Larvigt!

Alltid när jag är själv hemma (eller hemma med V) börjar jag alltid tänka på spöken och monster och annat läbbigt... Så, klockan tickar på och jag sover inte trots att jag borde, vet ju att V vaknar runt 8 imorgon bitti och att jag ska jobba.

Men, likförbajat sitter jag här i soffan med datorn i knäet och tänker på vad som KAN finnas under sängen. I garderoben. På balkongen. Vet ju egentligen att chansen att det är så är väldigt liten, om den ens existerar!

Men allvarligt. Jag är snart 30 år och har fortfarande inte sett några monster (fast jag vet ju att det finns varulvar i skogen;)).

Med andra ord, GODNATT!!

SAKNAR!

Saknar min "stora" älskling som inte är hemma.

Saknar min "lilla" älskling som ligger i rummet brevid och sover.

Saknar tiden i stallet! Både hästar och människor.

Saknar Världens Bästa Affe!


Jag vet att livet går vidare... men jag saknar ändå Affe. Grymt mycket!

Imorgon...

ska "alla" iväg på 30årsfest. Jag får vara hemma med prinsessan, eftersom föräldrar och svärföräldrar är på tur i skärgården över helgen! Skulle verkligen ha velat följa med men, vad ska man göra??

Hoppas dom får riktigt roligt och att dom röjer hela natten lång :)

KRAM PÅ ER!

Då var det dags!

även för mig att skaffa blogg! Tyckte liksom det var på tiden, många av mina vänner har ju bloggar som jag gärna läser.

Ska försöka hålla er uppdaterade om vad som händer i mitt liv, som jag delar med sambo och dotter.

Är idag hemma med V som nu ligger och sover, hon vaknar nog närsomhelst. K jobbar, han har sån flax! Kom på typ för 2 veckor sen att han inte hade något jobb efter pappaledigheten (gamla firman gick i konkurs) och några dagar senare ringde det nån från en firma och på stående fot erbjöd K jobb. Så nu jobbar hen heltid, jag har mina timmar på Twilfit och V får vandra runt lite medans vi båda jobbar. Så fort vi får dagisplats får jag försöka hitta nytt jobb med fler timmar, har idag bara 8 timmar/veckan. Skönt tycker jag :)


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0