Bloggtorka...

Som ni antagligen redan märkt. Det händer liksom inte så mycket intressant just nu, förutom att Vilja har börjat snacka en hel del nu vilket såklart är jättekul!

Annars är det det gamla vanlga; dagis, städa/tvätta, söka jobb, dagis, stallet 2 dagar i veckan, middag, bada med Vilja, TV, sova. Vissa dagar jobbar jag och då är det ju annorlunda. Läsa och sola hinner man ju med också :)

Idag är det fredag och på söndag åker jag, Krille och Vilja till landet där vi planerar att vara 2 veckor. Sen är det jobba resten av sommaren som gäller för mig, Krille och Vilja är hemma 3 veckor till senare i juli. Så är det att vara timanställd, då jobbar man (eller jag iallafall!) lite hela året, mycket över jul och på sommaren, när alla andra är lediga. Kuuuuuul. Jag måste hitta ett jobb SNART! Nån som vet nån som behöver anställa?

Nu är det over and out, kanske bloggar från landet, vi får se!

KRAM och GLAD SOMMAR <3

Dagen D

Snart är det dags! Våran efterlängtade årliga heldag med start på Djurgården, picknic, kallt rosé, trevligt sällskap och en filt att sitta på. Sen ska vi in på Grönan och dom som vill åka grejer gör det, vi andra chillar med kanske ett till glas rosé :) Själv ska jag gå i Lustiga Huset, det är kul! Åka berg och dalbanor är INTE min grej, det överlämnar jag till andra! Förra året åkte jag nån "barnberg och dalbana" (måste ha blivit lurad!) och trodde min sista stund var kommen...

Sen blr det taxi hem till Sommarstigen där vi har laddat upp med mer dricka och korv med bröd att grilla. Nice :D

Fick just reda på att Sara ska föjla med ändå, hon hade annat planeret egentligen! Åååå vad kul det ska bli!

LÄNGTAR <3

...

Ja, som ni märker är det ganska dåligt med uppdateringar just nu. Vi håller lite smått på att flytta, jobbar lite samt söker nya jobb. Lite annat att göra och inte så mycket nytt att berätta!

Men, på lördag ska vi äntligen ha en heldag med start på Djurgården med picknic, sen blir det Grönan och sen kommer kvällen avslutas här hos oss, på Sommarstigen. Det ska bli såååå kul! Hoppas bara på bra väder!

KRAM PÅ ER <3

RSS 2.0