LADDAR!

Inför morgondagens kräftskiva. Ska bli sååå kul! Det kommer både nytt och gammalt folk, det kommer att bli en salig röra av helt olika människor... Spännande att träffa lite nytt folk och som alltid kul att träffa sina gamla kompisar som man kanske inte alltid träffar så ofta längre.

Skulle typ behöva vara ledig idag och städa och röja, men som Carina sa igår:" Folk kommer vara så fulla så det spelar ingen roll!" Fast då pratade vi inte om städning utan om ost, men det är ju samma sak typ.

Igår var jag hos Pricken, Krickan var med också. Snälla Moa (Prickens ägare) hade jobbat i stallet på dagen så det var redan mockat och klart när vi kom! LYX! Tack Moa!
Jag red fram honom och sedan skulle Krickan hoppa (jag är lite mesig när det gäller hoppning, vill gärna se hästen i "action" innan jag hoppar själv) och det gick hur bra som helst! Dom hoppade typ 80 cm. Pricken är helt klart en häst jag kommer att hoppa nån gång framöver, hur stabil som helst! Tog lite kort men det vara bara Prickens rumpa som fastnade på bild, märkligt :)

Nä nu är det dags att sätta fart!

KRAM

Kommentarer
Postat av: Carina

Hahaha...du är så söt Tolla!

Du är precis lika konstig som jag.

Puss på dig min lilla gurka!

2010-08-20 @ 08:48:28
Postat av: Sara "Tiger" Andersson

Gårdagens kräftskiva var 100%ig! Älskar er! TACK. För allt..

2010-08-21 @ 22:39:43
URL: http://tiger.blogg.se/
Postat av: Elene:)

Jätte fin blogg:)



Besök gärna min blogg:)<3



Kramar

2010-08-21 @ 22:54:05
URL: http://theelene.blogg.se/
Postat av: Tracy - PHOTOSHOP TIPS!!!

Säljer nu personliga bloggdesigner för ett kanonpris!! bara 30-70kr per desgin! Och då snackar vi om en hel design! Checka in bloggen för att se mina andra designer jag gjort ;)



http://ghattas.blogg.se

http://ghattas.blogg.se

http://ghattas.blogg.se

http://ghattas.blogg.se

2010-08-21 @ 22:58:32
URL: http://ghattas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0