Helgen!

Helgen skulle bli lugn. I fredags var vi hemma bara, i lördags kom svärföräldrarna hit på middag, sen blev det lite plump. Sen kom det ett mess från Carina "sugna på utgång? Kom till Södertälje!" Typ så stod det. Krille var skeptisk, jag var på :) Sen sa päronen "passa på medans vi är hemma, Vilja sover men vaknar hon fixar vi det". Ok sa vi, Krille slängde på sig en skjorta och så drog vi! Startade på Texas, där blev det groggar, en shots och sen kom det en kanna med shots. Tjoho :) Sen gick vi in en snabbis på nåt ställe och sen sa Marias kille David "efterfest på min båt?" Lät som en bra idè! Taxi till båten som snarare var en yatch med sovrum, 2 toaletter, vardagsrum och fullt utrustad kök. Mycket nice :D Gott om sprit var det, trevligt sällskap och vad mer kan man begära?

Vad som hände under kvällen/natten/morgonen ska hållas för oss som var där, som David sa: "det som händer på tjeckiskt vatten stannar på tjeckiskt vatten" (han är alltså tjeck som ni kanske fattar)... Men, roligt hade vi och vi var väl hemma vid sex halv sju morgonen efter.

En väldigt trevlig, spritfylld, blöt spontanutgång/fest blev det :)

Tack till er <3 

Kram!!


Kommentarer
Postat av: Carina

Det var sjukt, det var roligt, det var galet, det var urspårat, det var precis så som man önskar att varje fest är! Fy fan vad kul vi hade! = )

2010-12-22 @ 07:59:01
URL: http://carinaskaos.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0