Lycklig!

Idag har det varit en toppendag!

Först var jag hos päronen och käkade lunch, och jag frågade lite försiktigt om dom ville passa Vilja en stund, jag skulle till stallet. "Självklart" sa dom. Så, jag satte på 107,5, höjde volymen coh styrde kosan mot Fiona och Runsten.
Väl där mockade jag och fixade foder, sen tog jag in Fjonkan och borstade och pysslade en stund. På med grejerna och iväg på okända vägar mot skogen! Ååå vad härligt det var, Fiona är ju en klippa att rida! Skrittade över fälttävlansbanan och in i skogen, sen kom jag ut på en lång härlig grusväg. Travade lite, sen kunde jag inte motstå en liiiiten galopp också. ÅÅÅÅÅÅÅÅ vad mysigt! Solen sken och det blåste sådär som det kan göra när man är ute och galopperar. MYYYYYYS!

Sen var jag och min lilla familj på Maxi, sen hem och käka. Nu väntar duschen och Grey`s Anatomy!

Imorgon är det Viljas första dag på dagis, hon ska börja på Jägargården där hennes kusse redan går. Dom ska visst gå på samma avdelning :)

Kramelikram

Kommentarer
Postat av: Sara "Tiger" Andersson

Ååååhhh, vad härigt. Jag vill oxå ut och rida!! :( Sugen som fan!! Dagis imorgon ja, lycka till. Kul att hon får gå med Kussen. :D

2010-03-10 @ 21:04:09
URL: http://tiger.blogg.se/
Postat av: Sara "Tiger" Andersson

http://bellathorn.blogg.se =)

2010-03-10 @ 21:27:10
URL: http://tiger.blogg.se/
Postat av: Carina

Åhhh så underbart det låter!

Tycker det känns jätteroligt att Villis ska börja på samma dagis som Moa. Dom kommer att få jättekul ihop!



Kram!

2010-03-11 @ 08:48:07
Postat av: Moa

SV: Haha, den känslan har jag också haft ibland :) Men den är rätt sällsynt. Gud så härligt :) Fjonks älskar ju att vara ute. Blir hon rädd hoppar hon ju bara till, aldrig mer :) Vilken fin ängel som har landat här på jorden.

2010-03-11 @ 22:38:59
URL: http://moastraning.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0