Middagstips!

Idag åt jag en jättegod fiskgryta/soppa som ni måste prova! Busenkel!

3-4 port
Valfri fisk i tärningar, ca 400-500 gram
En liten purjolök
En burk creme fraiche saffran och tomat
Ca 1 dl vatten
salt, peppar
Tärnad tomat

Bryn purjon, salta, peppra. Tillsätt creme fraiche och vatten. Lägg i fisken och låt sjuda ca 10 minuter. Lägg i tomattärningarna. Klart!
Servera med ris eller som soppa (då kan man ha i musslor med skal om man gillar det och ha bröd till så det blir lite matigare)

Kram

Kommentarer
Postat av: Sara "Tiger" Andersson

1dl vatten ??? Inte 1 liter då??

2010-09-16 @ 15:36:57
URL: http://tiger.blogg.se/
Postat av: Carina

Najs, det lätt supersmarrigt. Den ska helt klart provas!

2010-09-16 @ 21:12:37
Postat av: Johanna "Tolla"

Sara: Nä, 1 dl. Men ska man göra soppa behöver man ju mer vätska, både creme fraiche och vatten!

Kram <3

2010-09-17 @ 13:36:26
URL: http://tollasvilja.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0