......

A just det, glömde visst skriva hur det gick på återbesöket i fredags! Lando var lite stökig i stallet när vi kom, stod och studsade och var allmänt missnöjd med att stå inne. Han fick lite käk medans jag mockade och fixade foder, då vart han lugnare. Sen gjorde vi iordning honom för transporten, han är så himla snäll att åka med! Går rakt in i transporten, stannar ibland men oftast bara då en halv minut eller så. Står stilla i släpet, vid urlastning väntatr han snällt tills allt är färdigt innan han snällt backar ut när man ber honom om det. Vilket kille :)

Hur som helst, väl framme på klininken fick vi först springa med honom för att se hur pass halt han var, och han var mycket bättre än i onsdags vilket såklart var bra. Av med gipset, sen kom hovslagaren som kollade och tyckte det såg bra ut men han måste ta bort lite till av hoven. Själva kötthoven (det som är inne i hovet alltså, under hornet) buktade ut genom hålet och det lät ju hur äckligt som helst när han berättade men var visst inget konstigt. En artär gick av (???) när han verkade vilket ju betyder att det blöder en hel del vilket såklart var ganska äckligt. På med gips igen, lasta, åka hem, boxvila och återbesök igen imorgon måndag för ny omgipsning. Förhoppningsvis blir det bara  typ 2 veckors boxvila innan det vuxit ut en ny hinna över kötthoven så att det går att slå på en sko (med gipsad hov eftersom det inte finns nåt att slå fast skon i annars) och då ska han vara fit fot fight igen!

Sen på kvällen var det dags för 30årsfest, Larsa fyllde år :) Det var en mycket trevlig fest som inleddes med bowling och mat och sen Hummerlimmo vidare till lokal och PARTY :) TACK T & L för en kanonfest <3

Återkommer med en ny update om Landos tillfrisknande :)

Kram <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0